Masterclass
Varighed: 5-6 timer
På dette kursus går vi i dybden med en masse basisviden om chokolade og fyld, en masse viden om temperaturer og hvorfor vi gør som vi gør. Jeg prioriterer mindre hold, så der er tid til alle, tid til fordybelse og tid til, at alle går hjem godt klædt på og med følelsen af en masse gåpåmod.
Jeg fortæller hvordan du opnår en hel plade som slipper formen, hver gang, og “hemmeligheden” bag et perfekt shine (selvom der ikke er nogen hemmelighed 😉) På dette kursus vil der være fokus på farve af form med pensel og finger. Der vil derfor ikke være airbrush på dette kursus. Jeg viser tempereringen af chokoladen, som senere bruges til at lukke med. Kursisterne temperere hver deres egen chokolade, til at støbe skallerne.
Vi tempererer på kurset kun med mørk chokolade, da fremgangsmåden for temperering er ens for alle chokoladetyper. Vi snakker dog om tempereringstemperaturer for både hvid, lys og mørk chokolade.
Der vil på forhånd være lavet 1 – 2 slags fyld.
Frokost mm.
Der vil på Masterclass kurset, blive serveret en let frokost, kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks. Har du en eller anden form for allergi eller er du veganer, er du velkommen til selv at tage frokost med.
Medbring forklæde eller tøj som må blive beskidt.
Aflysning – billetter købt via Madbillet.dk, læs reglerne på deres side
Aflysning – kurser købt direkte igennem Chocolatia
Der tages højde for sygdom eller for få tilmeldinger, som gør at jeg må aflyse kurset. Aflyser jeg, får du som kursist fuld refusion. Aflyser du som kursist op til 14 dage før kursus start, får du 50% tilbage. Finder jeg en ny kursist inden kursus start, får du 100% tilbage.
Du modtager kursus materiale på e-mail efter kursets afholdelse.
Sted.
Primært kursus sted – ZBC Ringsted.
Jeg kører også til Jylland (Århus og omegn) for større kurser.
Adressen for kursus stederne kommer ved tilmelding.
Pris for dette kursus: 1200,-
gebyr på 90,- tillægges billetkøb via Madbillet.


Masterclass
Varighed: 5-6 timer
På dette kursus går vi i dybden med en masse basisviden om chokolade og fyld, en masse viden om temperaturer og hvorfor vi gør som vi gør. Jeg prioriterer mindre hold, så der er tid til alle, tid til fordybelse og tid til, at alle går hjem godt klædt på og med følelsen af en masse gåpåmod.
Jeg fortæller hvordan du opnår en hel plade som slipper formen, hver gang, og “hemmeligheden” bag et perfekt shine (selvom der ikke er nogen hemmelighed 😉) På dette kursus vil der være fokus på farve af form med pensel og finger. Der vil derfor ikke være airbrush på dette kursus. Jeg viser tempereringen af chokoladen, som senere bruges til at lukke med. Kursisterne temperere hver deres egen chokolade, til at støbe skallerne.
Vi tempererer på kurset kun med mørk chokolade, da fremgangsmåden for temperering er ens for alle chokoladetyper. Vi snakker dog om tempereringstemperaturer for både hvid, lys og mørk chokolade.
Der vil på forhånd være lavet 1 – 2 slags fyld.
Frokost mm.
Der vil på Masterclass kurset, blive serveret en let frokost, kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks. Har du en eller anden form for allergi eller er du veganer, er du velkommen til selv at tage frokost med.
Medbring forklæde eller tøj som må blive beskidt.
Aflysning – billetter købt via Madbillet.dk, læs reglerne på deres side
Aflysning – kurser købt direkte igennem Chocolatia
Der tages højde for sygdom eller for få tilmeldinger, som gør at jeg må aflyse kurset. Aflyser jeg, får du som kursist fuld refusion. Aflyser du som kursist op til 14 dage før kursus start, får du 50% tilbage. Finder jeg en ny kursist inden kursus start, får du 100% tilbage.
Du modtager kursus materiale på e-mail efter kursets afholdelse.
Sted.
Primært kursus sted – ZBC Ringsted.
Jeg kører også til Jylland (Århus og omegn) for større kurser.
Adressen for kursus stederne kommer ved tilmelding.