Skip links

Charlotte Birkholm

Jeg har lige været på airbrush kursus hos Didde i weekenden.

Det var fantastisk – lærerigt og spændende.
Selvom jeg har lavet mange chokolader, er der altid noget nyt at lære,

jeg har helt klart.

Didde kom med så mange gode tip og ideer, stille og roligt fortalte hun

og viste os hvordan vi skulle gøre,
men også hvad der kunne gå galt. Hun er bestemt ikke bange for at

dele sin fantastiske viden.

Det kursus kan jeg bestemt anbefale. Nu kan jeg komme videre.

Birgitte FL Petersen 

Didde havde jeg hørt rigtig meget om , på diverse chokoladegrupper på Facebook. Og set hendes fantastiske flotte choklader .

Hun er altid klar med støtte og gode råd .

Så selvfølgelig skulle jeg på  airbrush kursus hos  Didde da det bød sig.

Didde er så dygtig og virkelig god til at lære fra sig, og gøre tingene forståelige.

Kan varmt anbefale hendes airbrush kursus , jeg gik hjem med en bredere viden og en stor inspiration til at komme igang med airbrushen .

og er frisk på , at melde mig til masterclass kurset

Lena Holst Jeppsen

Jeg har været på chokoladekursus hos Didde. Chokoladekurset var meget lærerigt og samtidig sjovt. Didde er en dygtig og grundig formidler, hun kommer undervejs med “tips og tricks”, som man ikke kan læse sig til, hvilket er brugbart når man bagefter står derhjemme alene med chokoladen. Jeg vil give Didde min bedste anbefaling 🙂

Dorte Hallberg

Jeg har deltaget i endags kursus hos Didde dec. 2022. Det var en super intensiv oplevelse, hvor Didde formidlede sin fantastiske viden omkring temperering af chokolade, temperering af kakaosmør, støbe skaller, lave ganache, male teknikker, airbrush og mange andre ting. Vi fik svar på 1000 spørgsmål omkring alt muligt og tiden fløj afsted. Det var super dejligt at have en ekspert der kunne fortælle os nybegyndere i “øjenhøjde ” hvordan man skal behandle chokoladen. (og få bedst mulig resultat) 🙂 Det var fedt at vi samtidig kunne få lov at afprøve rent praktisk hvordan tingene skulle gøres. Døren til chokolade verdenen blev åbnet mere op og kurset kan varmt anbefales.

Tina Skov
Jeg meldte mig på kursus hos Didde i 2022, selv om jeg har lavet chokolade i flere år, med det ene formål: At man altid kan lære noget.
Og jeg lærte virkelig meget, jeg fik så mange gode fif med hjem.
Didde har en kæmpe viden om chokolade. Jeg vil gerne kalde hende en chokolade nørd ( sagt på den kærlige måde )
Didde er en fantastisk læremester og et virkelig sødt og varmt menneske.
Jeg kan kun anbefale,  at tage på kursus hos Didde og suge til sig, at hendes store viden.

Joan Dahlstrøm

Jeg var på Didde Pedersens chokolade kursus i november 2022, og hold da op, hvor fik jeg meget viden med hjem – både indenfor forskellige teknikker og processer.
Det var virkelig en øjenåbner specielt ift. tempereringsprocessen. Didde formåede at forklare en kompliceret proces på en enkel og let forståelig måde, og den viden har jeg benyttet mig af flere gange i ‘hjemmestøberiet’.
Vi prøvede forskellige farveteknikker både med pensel og airbrush. Her fik jeg også nogle gode fif med hjem.
Didde gav sig god tid til at svare på alle vores spørgsmål – selv dem, der lå lidt udenfor programmet
Jeg kan kun anbefale Diddes kurser – hun er superdygtig, og hvad der er mindst lige så vigtigt – tålmodig og pædagogisk i sin tilgang.

PS! Jeg fik også lækker chokolade med hjem

“Every single person I encountered was kind, friendly and patient enough to explain everything about my child care – and in a way I could understand! I am so thankful I came to Ave Children’s Hospital!”

Robert Houston
Florida, USA

“Thanks to them, my child can talk, can walk a good distance and my child has some mobility in my arms and legs. My child was in really good hands with all of the staff and all of the doctors.”

Eleanor Delgado
New Jersey, USA