Masterclass
Varighed: 5-6 timer
På dette kursus går vi i dybden med al den basisviden om chokolade, fyld og temperaturer I behøver for at blive godt klædt på til at kaste jer ud i chokoladens magiske univers. Vi når HELE processen igennem indenfor kursets varighed på 5-6 timer. Kakaosmør, chokolade samt fyld har naturligvis krystalliseringstider, som I vil blive grundigt introduceret til, men det forhindre os på ingen måde i at arbejde videre imens. Jeg prioriterer mindre hold, så JEG har tid til alle! Der vil være tid til fordybelse, tid til øvelse og tid nok til at alle går hjem fra kurset med følelsen af en masse gåpåmod. Jeg lærer jer blandt andet, hvordan I opnår en hel plade som slipper formen, hver gang, og “hemmeligheden” bag et perfekt shine (selvom der ikke er nogen hemmelighed ).
På dette kursus vil der også være fokus på farve af form med pensel og finger (der vil derfor ikke være airbrush på dette kursus). Jeg viser tempereringen af chokoladen, som senere bruges til at lukke med. Kursisterne tempererer hver deres egen chokolade, til at støbe skallerne. Vi tempererer kun med mørk chokolade, da fremgangsmåden for temperering er ens for alle chokoladetyper. Vi snakker dog om tempereringstemperaturer for både hvid, lys og mørk chokolade. Der vil på forhånd være lavet 1 – 2 slags fyld. I vil naturligvis også få jeres chokolader med hjem
Frokost mm.
Der vil på Masterclass kurset, blive serveret en let frokost, kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks. Har du en eller anden form for allergi eller er du veganer, er du velkommen til selv at tage frokost med.
Medbring forklæde eller tøj som må blive beskidt.
Aflysning – billetter købt via Madbillet.dk, læs reglerne på deres side
Aflysning – kurser købt direkte igennem Chocolatia
Der tages højde for sygdom eller for få tilmeldinger, som gør at jeg må aflyse kurset. Aflyser jeg, får du som kursist fuld refusion. Aflyser du som kursist op til 14 dage før kursus start, får du 50% tilbage. Finder jeg en ny kursist inden kursus start, får du 100% tilbage.
Du modtager kursus materiale på e-mail efter kursets afholdelse.
Sted.
Primært kursus sted – ZBC Ringsted.
Jeg kører også til Jylland (Århus og omegn) for større kurser.
Adressen for kursus stederne kommer ved tilmelding.
Pris for dette kursus: 1200,-
gebyr på 90,- tillægges billetkøb via Madbillet.
Masterclass
Varighed: 5-6 timer
På dette kursus går vi i dybden med al den basisviden om chokolade, fyld og temperaturer I behøver for at blive godt klædt på til at kaste jer ud i chokoladens magiske univers. Vi når HELE processen igennem indenfor kursets varighed på 5-6 timer. Kakaosmør, chokolade samt fyld har naturligvis krystalliseringstider, som I vil blive grundigt introduceret til, men det forhindre os på ingen måde i at arbejde videre imens. Jeg prioriterer mindre hold, så JEG har tid til alle! Der vil være tid til fordybelse, tid til øvelse og tid nok til at alle går hjem fra kurset med følelsen af en masse gåpåmod. Jeg lærer jer blandt andet, hvordan I opnår en hel plade som slipper formen, hver gang, og “hemmeligheden” bag et perfekt shine (selvom der ikke er nogen hemmelighed ).
På dette kursus vil der også være fokus på farve af form med pensel og finger (der vil derfor ikke være airbrush på dette kursus). Jeg viser tempereringen af chokoladen, som senere bruges til at lukke med. Kursisterne tempererer hver deres egen chokolade, til at støbe skallerne. Vi tempererer kun med mørk chokolade, da fremgangsmåden for temperering er ens for alle chokoladetyper. Vi snakker dog om tempereringstemperaturer for både hvid, lys og mørk chokolade. Der vil på forhånd være lavet 1 – 2 slags fyld. I vil naturligvis også få jeres chokolader med hjem.
Frokost mm.
Der vil på Masterclass kurset, blive serveret en let frokost, kold drikkelse, samt kaffe, te og snacks. Har du en eller anden form for allergi eller er du veganer, er du velkommen til selv at tage frokost med.
Medbring forklæde eller tøj som må blive beskidt.
Aflysning – billetter købt via Madbillet.dk, læs reglerne på deres side
Aflysning – kurser købt direkte igennem Chocolatia
Der tages højde for sygdom eller for få tilmeldinger, som gør at jeg må aflyse kurset. Aflyser jeg, får du som kursist fuld refusion. Aflyser du som kursist op til 14 dage før kursus start, får du 50% tilbage. Finder jeg en ny kursist inden kursus start, får du 100% tilbage.
Du modtager kursus materiale på e-mail efter kursets afholdelse.
Sted.
Primært kursus sted – ZBC Ringsted.
Jeg kører også til Jylland (Århus og omegn) for større kurser.
Adressen for kursus stederne kommer ved tilmelding.