Anbefalinger og anmeldelser

Nette Stilling

Kun én bog om chokolade. Jeg har flere bøger om chokolade i bogreolen. Havde jeg ikke det – og måtte jeg kun købe én bog – så skulle det være Chokoladefyld med smag af Didde Pedersen. Vi vil alle gerne lave chokolade med lækkert fyld og her er mange opskrifter, som oven i købet kan ”udvides” med f.eks. yderligere frugtsmage, som du godt kunne tænke dig at bruge. Der er også opskrifter på andet end ”bare” karamel og ganache. F.eks. er der en fantastisk opskrift på lakridssirup og knas, som du selv kan bage og komme i dine chokolader. Mange andre chokoladebøger koncentrerer sig om opskrifterne; det er der intet galt i. Men her er der også kapitler omkring sukkertyper, holdbarhed og tips/tricks til dit fyld. Læs det, bliv klogere på det, du laver – og nu behøver du ikke længere at spekulere over, om dine julechokolader rent faktisk kan holde helt til jul.

Nette Stilling

Kun én bog om chokolade. Jeg har flere bøger om chokolade i bogreolen. Havde jeg ikke det – og måtte jeg kun købe én bog – så skulle det være Chokoladefyld med smag af Didde Pedersen. Vi vil alle gerne lave chokolade med lækkert fyld og her er mange opskrifter, som oven i købet kan ”udvides” med f.eks. yderligere frugtsmage, som du godt kunne tænke dig at bruge. Der er også opskrifter på andet end ”bare” karamel og ganache. F.eks. er der en fantastisk opskrift på lakridssirup og knas, som du selv kan bage og komme i dine chokolader. Mange andre chokoladebøger koncentrerer sig om opskrifterne; det er der intet galt i. Men her er der også kapitler omkring sukkertyper, holdbarhed og tips/tricks til dit fyld. Læs det, bliv klogere på det, du laver – og nu behøver du ikke længere at spekulere over, om dine julechokolader rent faktisk kan holde helt til jul.

Nette Stilling

Kun én bog om chokolade. Jeg har flere bøger om chokolade i bogreolen. Havde jeg ikke det – og måtte jeg kun købe én bog – så skulle det være Chokoladefyld med smag af Didde Pedersen. Vi vil alle gerne lave chokolade med lækkert fyld og her er mange opskrifter, som oven i købet kan ”udvides” med f.eks. yderligere frugtsmage, som du godt kunne tænke dig at bruge. Der er også opskrifter på andet end ”bare” karamel og ganache. F.eks. er der en fantastisk opskrift på lakridssirup og knas, som du selv kan bage og komme i dine chokolader. Mange andre chokoladebøger koncentrerer sig om opskrifterne; det er der intet galt i. Men her er der også kapitler omkring sukkertyper, holdbarhed og tips/tricks til dit fyld. Læs det, bliv klogere på det, du laver – og nu behøver du ikke længere at spekulere over, om dine julechokolader rent faktisk kan holde helt til jul.

Tina Skov

Jeg meldte mig på kursus hos Didde i 2022, selv om jeg har lavet chokolade i flere år, med det ene formål: At man altid kan lære noget. Og jeg lærte virkelig meget, jeg fik så mange gode fif med hjem. Didde har en kæmpe viden om chokolade. Jeg vil gerne kalde hende en chokolade nørd ( sagt på den kærlige måde ) Didde er en fantastisk læremester og et virkelig sødt og varmt menneske. Jeg kan kun anbefale, at tage på kursus hos Didde og suge til sig, at hendes store viden.

Tina Skov

Jeg meldte mig på kursus hos Didde i 2022, selv om jeg har lavet chokolade i flere år, med det ene formål: At man altid kan lære noget. Og jeg lærte virkelig meget, jeg fik så mange gode fif med hjem. Didde har en kæmpe viden om chokolade. Jeg vil gerne kalde hende en chokolade nørd ( sagt på den kærlige måde ) Didde er en fantastisk læremester og et virkelig sødt og varmt menneske. Jeg kan kun anbefale, at tage på kursus hos Didde og suge til sig, at hendes store viden.

Tina Skov

Jeg meldte mig på kursus hos Didde i 2022, selv om jeg har lavet chokolade i flere år, med det ene formål: At man altid kan lære noget. Og jeg lærte virkelig meget, jeg fik så mange gode fif med hjem. Didde har en kæmpe viden om chokolade. Jeg vil gerne kalde hende en chokolade nørd ( sagt på den kærlige måde ) Didde er en fantastisk læremester og et virkelig sødt og varmt menneske. Jeg kan kun anbefale, at tage på kursus hos Didde og suge til sig, at hendes store viden.

Birgitte FL Petersen

Didde havde jeg hørt rigtig meget om , på diverse chokoladegrupper på Facebook. Og set hendes fantastiske flotte choklader . Hun er altid klar med støtte og gode råd . Så selvfølgelig skulle jeg på airbrush kursus hos Didde da det bød sig. Didde er så dygtig og virkelig god til at lære fra sig, og gøre tingene forståelige. Kan varmt anbefale hendes airbrush kursus , jeg gik hjem med en bredere viden og en stor inspiration til at komme igang med airbrushen . og er frisk på , at melde mig til masterclass kurset

Birgitte FL Petersen

Didde havde jeg hørt rigtig meget om , på diverse chokoladegrupper på Facebook. Og set hendes fantastiske flotte choklader . Hun er altid klar med støtte og gode råd . Så selvfølgelig skulle jeg på airbrush kursus hos Didde da det bød sig. Didde er så dygtig og virkelig god til at lære fra sig, og gøre tingene forståelige. Kan varmt anbefale hendes airbrush kursus , jeg gik hjem med en bredere viden og en stor inspiration til at komme igang med airbrushen . og er frisk på , at melde mig til masterclass kurset

Birgitte FL Petersen

Didde havde jeg hørt rigtig meget om , på diverse chokoladegrupper på Facebook. Og set hendes fantastiske flotte choklader . Hun er altid klar med støtte og gode råd . Så selvfølgelig skulle jeg på airbrush kursus hos Didde da det bød sig. Didde er så dygtig og virkelig god til at lære fra sig, og gøre tingene forståelige. Kan varmt anbefale hendes airbrush kursus , jeg gik hjem med en bredere viden og en stor inspiration til at komme igang med airbrushen . og er frisk på , at melde mig til masterclass kurset

Chocolatia

LINKS

MIN E-BOG (DANSK)

MY E-BOOK (ENGLISH)

GALLERI

SOCIALE MEDIER

© 2024 Chocolatia.

Chocolatia

LINKS

MIN E-BOG (DANSK)

MY E-BOOK (ENGLISH)

GALLERI

SOCIALE MEDIER

© 2024 Chocolatia.

Chocolatia

LINKS

MIN E-BOG (DANSK)

MY E-BOOK (ENGLISH)

GALLERI

SOCIALE MEDIER

© 2024 Chocolatia.